Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

tip sana sini

4 Perkara Menarik Eratkan Hubungan Raya Ni, Cuma Guna Fon Je!

Tak sabarnya nak cuba nanti.

4 perkara menarik eratkan hubungan raya ni, cuma guna fon je!

Kredit: Shutterstock

 

Hari raya ni selain makan, ziarah sanak saudara dan bertukar-tukar cerita, pasti lebih meriah dengan 4 aktiviti ni. Bukan je kanak-kanak, orang dewasa pun teruja.

 

#1 Ajak adik-adik sepupu buat video lawak guna Qmoji.

 

 

Sekali sekala jumpa, memang syiok la kalau dapat bergurau senda guna Qmoji. Dengan Qmoji, anda boleh letakkan animasi pada riak wajah berdasarkan pergerakan mulut, kening dan suara.

 

4 perkara menarik eratkan hubungan raya ni, cuma guna fon je!

 

Selain video, boleh juga digunakan untuk gambar atau GIFs dan boleh pilih karektor seperti penguin, arnab, kucing dan banyak lagi yang comel.

 

#2 Berangan nak jadi model? Bolehlah OOTD persis peragawati di pentas peragaan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Huawei Mobile (@huaweimobile) on

 

HUAWEI P30 dilengkapi dengan PRO Mode yang membolehkan jurugambar bereksperimen dengan kreativiti dengan hasil setanding yang diambil menggunakan kamera DSLR.

 

#3 Lukis guna lampu & buat pameran seni untuk tontonan keluarga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Arundel (@rachelarundel92) on

 

Dengan HUAWEI nova dan P30 Pro, anda boleh hasilkan grafiti menggunakan cahaya dengan cara menggerakan sumber cahaya di hadapan kemera. Hanya cari Light Painting dan Light Graffiti di aplikasi kamera.

 

Anda boleh kongsi gambar kepada keluarga melalui aplikasi OneHop menggunakan Matebook 13. Anda cuma perlu sentuhkan fon pada MateBook untuk transfer gambar. Cuma 1 minit diperlukan untuk pindahkan 500 keping gambar!

 

#4 Rakam video ringtone dan kongsi dengan pengguna HUAWEI nova 4 yang lain.

 

 

Bukan je anda boleh jadikan suara sendiri sebagai ringtone tetapi boleh letakkan video lagi. Boleh ucap selamat tinggal pada ringtone yang bosan tu. Lagi menarik, boleh share video ringtone ni dengan saudara mara atau kawan-kawan yang guna HUAWEI nova 4.

 

Menarik, kan? Bolehlah rakam momen menarik ni dengan Dual-View Video Mode yang ada dalam P30 ni. Hanya cari Dual-View di kamera je.

 

So apa tunggu lagi? Jomlah beraya sakan dengan HUAWEI!

 

4 perkara menarik eratkan hubungan raya ni, cuma guna fon je!

 

Sempena Hari Raya, Huawei ada tawaran yang hebat apabila anda membeli siri P30 ni. Anda berpeluang menjadi salah seorang daripada 999 pemenang bertuah untuk memenangi Huawei M3 Lite mulai 3 Mei hingga 16 Jun 2019. Untuk info lanjut, klik https://huawei-raya.com/.

 

Ada lagi! Dengan pembelian Huawei P30 di kedai dalam talian atau kedai Huawei, anda berpeluang membawa pulang Wireless Charging Case. Untuk pembelian Huawei P30 Pro pula, anda berpeluang bawa pulang Snorkeling Case (sementara stok masih ada) manakala dengan pembelian nova 4 dan 4e pula, anda boleh dapatkan Huawei Band 3 bernilai RM239 secara PERCUMA (sementara stok masih ada).

 

Nak dapatkan info lanjut? Layari je di sini hari ini!

 

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.