Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

SINAR

Menyinari Hidupmu

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

SINAR

Menyinari Hidupmu

Cerita Artis

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Gandingkan Sharnaaz Ahmad & Nelydia Senrose

Saluran Astro Mustika HD yang sentiasa menampilkan drama bersiri terbaik kini kembali lagi dengan sebuah drama rantaian terbaru berdefinisi tinggi (HD) berjudul 'Bukan Kerrana Aku Tak Cinta'.
c668b103-1dd9-469f-91cf-271913c9ae75_550_366.jpg
 
Saluran Astro Mustika HD yang sentiasa menampilkan drama bersiri terbaik kini kembali lagi dengan sebuah drama rantaian terbaru berdefinisi tinggi (HD) berjudul 'Bukan Kerrana Aku Tak Cinta' yang bakal menemui penonton pada setiap hari Isnin hingga Rabu jam 10.00 malam bermula 9 Disember 2013 ini secara eksklusif di Mustika HD saluran 134.

Darama di bawah arahan Jamal Khan ini bakal bersiaran selama 60 episod dan ianya dibintangi oleh pelakon utamanya Sharnaaz Ahmad dan juga Nelydia Senrose. Ianya mengisahkan mengenai kisah romatik yang memaparkan kehidupan Jebat (Sharnaaz) yang merupakan seorang lelaki katarsis berdarah campuran Melayu dan Cina yang berubah dari jalan hitam kehidupannya kepada ke arah yang lebih baik dan tujuan hijrahnya adalah untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.

9a9a0f83-84ad-4f3c-89a9-6262f3cae0e0_550_366.jpg

Manakala Nelydia Senrose pula melakonkan watak sebagai Mastura yang telah jatuh cinta dengan Jebat dan menggunakan pelabagai cara untuk menarik perhatian Jebat sehingga Jebat sendiri rimas dan lemas. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak berputus asa. Jebat juga tidak menyangka bahawa gadis cantik, kaya dan bijak itu terpaut hati padanya.

Drama bersiri hebat ini turut dibantu oleh pelakon lain termasuklah Iqram Dinzly, Dato' Jalaluddin Hassan, Lisdawati, Chew Kin Wah, Adeline Tsen, Tony Eusoff dan juga Alex Yanz. Istimewa untuk para pelanggan Astro Mustika HD, Di Sebalik Tabir Bukan Kerana Aku Tak Cinta bakal ditayangkan pada 2 Disember 2013 jam 9.30 malam diikuti Hafiz & Rossa @ Jakarta jam 10.00 malam yang akan memaparkan di sebalik proses rakaman dan pembikinan muzik video Salahkah.

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.